Dr. Mátrai Ákos adjunktus

Baleseti sebész, váll és könyök sebész, kézsebész szakorvos

Tisztelt Betegeink!

Magánrendelőnkben csak a betegvizsgálatot, diagnosztikát, illetve az esetleges therápiás javaslatot tudjuk megadni Önöknek. Amennyiben azonban a konzervatív kezelés, tehát a műtét nélküli kezelés nem elég, akkor a panaszokat okozó elváltozásokat műtéti úton kell megoldani.

Műtéteimet három helyszínen végzem:

Markusovszky Egyetemi Oktatókórház - Traumatológiai Osztály

Amennyiben kórházunkban kívánja a műtétet elvégeztetni, úgy az a traumatológiai osztályon fog megtörténni. Mint ahogy a nevében is benne van, ez egy baleseti sebészeti osztály, tehát ha sok, vagy súlyos sérült érkezett/zik, úgy a műtétet halasztani kényszerülünk. Egyebekben 1-2-4 ágyas, felújított, saját mosdóval ellátott kórtermeink vannak. Itt a betegfelvétel egy nappal a műtét elött történik.

Sárvár Szent László Kórház - Egynapos Sebészeti Centrum

Amennyiben a sárvári Egynapos Sebészeti Cenrumban kívánja a műtétet elvégeztetni, úgy az az Egynapos Sebészeti Részlegen történik meg. Itt csak az erre kódolható, elszámolható beavatkozásokat tudjuk elvégezni. Kórházi bentfekvést nem igényel, reggel fél 8-as érkezés, majd délután, esti távozásra van lehetőség. Egynapos sebészeti beavatkozást csak alacsony rizikójú betegen lehet elvégezni (altatóorvosi és sebészi szempontból). Itt az elhelyezés 3 ágyas szobákban történik. 

Felhívnám a figyelmet arra, hogy a fenti két intézményben paraszolvenciát nem fogadok el. Kérem ennek szíves betartását. Amennyiben valamilyen módon a későbbiekben honorálni vagy meghálálni szeretnék az elvégzett műtétet, annak a megoldása is kidolgozás alatt van. Azt azonban itt leszögezném, hogy a paraszolvencia által nem lesz több idő a betegekre, nem lesz jobb az ellátás, nem lesz előbb megoperálva, illetve nem élvez semmiféle előnyt a betegtársaival szemben. Továbbá a paraszolvencia nem riasztja el a baktériumokat illetve egyéb szövődménylehetőségeket, illetve nem biztosabb azáltal a 100%-os gyógyulás, és az eredényesebb műtét.  

Madentko Magánklinika

Amennyiben teljesen magán úton szeretné az ellátását, annak is megvan a módja, lehetősége. 

Madentko magánklinikán szeretettel várjuk felső végtagi műtétek elvégzése céljából. Itt előzetes egyeztetés után délutánonként, illetve hétvégente lenne a műtét. Mind a helyi érzéstelenítés, mind pedig az altatásban illetve egyéb érzéstelenítésben elvégzett műtétek szóba jöhetnek. Természetesen az altatásban vagy egyéb, az altatóorvos által elvégzett érzéstelenítésben elvégzett műtét után lehetőség van az éjszakát intézményünkben eltölteni, mely során nővér illetve altatóorvosi háttér is rendelkezésre áll.

Másnap reggel kötéscsere, illetve dokumetnumokkal ellátás, tanácsadás következik.

Étel és ital egy meghatározott menüsorból állítható össze. Az árak a varratszedés árát tartalmazzák, egyéb kontroll vizsgálatokét nem.

Amennyiben nem szeretne kórházi körülmények között lenni, esetleg ódzkodik a kórházi miliőtől, úgy a magán ellátás az Ön helye. Azonban itt is meg kell jegyeznem egy fontos dolgot, miszerint a magán műtői ellátás nem garantálja a 100% szövődménymentességet, illetve amennyiben szövődményünk, esetleges fertőzésünk alakul ki, úgy annak ellátása, hosszadalmas kezelése a kórházban történik majd. 

 

 

Áraink:

 

1. Helyi érzéstelenítésben történő műtétek:

Pattanó ujj: 95.000,- Ft

Ganglion (kivéve volaris): 130.000,- Ft

deQuervain syndroma: 95.000,- Ft

Carpalis és Cubitalis alagút syndroma: 95.000,- Ft  

Teniszkönyök 95.000,- Ft

 

2. Altatásos kézműtétek:

Ganglion-volaris: 195.000,- Ft

Dupuytren contractura: 195.000,- Ft

Illetve minden helyi érzéstelenítős műtét, amennyiben a beteg altatásban szeretné

 

3. Vállműtétek:

Itt nyitott és ízületi tükrözéssel elvégezhető műtétek egyaránt szerepelnek, az árak még kidolgozás alatt vannak. 

Kapcsolat

Dr. Mátrai Ákos
balesetsebész és ortopéd szakorvos

70/45-65-989

(kivéve rendelési időben)

info@matraiakosdr.hu

Megközelíthetőség

Magánrendelés

Szombathely, Bocskai krt. 6.

Csütörtök:

16.00-21.00

Adatkezelési szabályzat

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper